Mandagens ønsker #1 - 5 gode ting at shoppe lige nu

Louis Vuittons AW16-kollektion starter drømme

Man har lov at drømme, har man ikke? Hver gang jeg ser en ny Louis Vuitton-kollektion, ja, så drømmer jeg. Kim Jones har formået at tage LV’s herreunivers til nye højder, og det faktum understreges naturligvis bare endnu en gang i en editorial fra det japanske magasin Sense.

Den militær-og Paris inspirerede AW16 kollektion fra det franske modehus kommer helt til sin ret i en dyster, men samtidig cool setting, hvor silkeskjorten, trenchcoaten og bomberjakken er i blandt mine klare favoritter.

Jeg er solgt. Tjek det ud nedenfor. Og i det mindste, kan man lade sig inspirere.

image

louis-vuitton-2016-fw-sense-editorial-02 louis-vuitton-2016-fw-sense-editorial-03 louis-vuitton-2016-fw-sense-editorial-04  louis-vuitton-2016-fw-sense-editorial-06 louis-vuitton-2016-fw-sense-editorial-07

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagens ønsker #1 - 5 gode ting at shoppe lige nu