På torsdag lander The Weeknd x H&M - se kampagnefilmen her

Yeezy Season 5 tracket er landet – hør den 17 minutter lange version af ‘Bed’

Jeg skriver sjældent om musik, men dét her track, kan jeg ikke lade gå forbi. Siden Kanye West viste sit Season 5 show tidligere på måneden, har ét nummer kørt på repeat på min iPhone, nemlig J. Holidays geniale nummer ‘Bed’ fra 2007. Men det har faktisk været i mangel på bedre.

Kanye West spillede nemlig en næsten 20 minutter lang demoversion af nummeret under sit femte show modeshow. Men ja, so far har det ikke været mulighed for at lytte til versionen fra catwalken, som i øvrigt er fremført af THE DREAM, og som Kanye har bikset sammen med dj-duoen DJDS. Men nu er den her. Kanye West har smidt versionen på Soundcloud.
Og det er guf for mine ører.

Tjek den ud.

kanye-west-bed

Og finalen fra showet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På torsdag lander The Weeknd x H&M - se kampagnefilmen her