Weekenduniformen: mfpen, MUF10, Martin Asbjørn og meget mere

MR PORTER og Gucci i nyt modesamarbejde – bliver det et af årets stærkeste?

Denne første morgen i påskeferien bliver skudt igang med stærke nyheder på modefronten. Mr. Porter har netop annonceret et forestående collab med Gucci (!!!!!!). Ja, jeg ved godt, at det lyder dyrt. Men ikke desto mindre kan vi utvivlsomt forvente noget über sejt.

For mange mænd er Mr. Porter stedet, hvor der handles nye sager hjem til garderoben. Og dén position kombineret med den stadige vanvidshype, der florerer omkring Alessandro Micheles Gucci, kan uden tvivl kun kulminere i noget vildt. Måske endda et af årets stærkeste collabs??

Indtil videre er detaljerne omkring samarbejdet sparsomme og det er derfor for tidligt at spå om udfaldet. Men jeg krydser i hvert fald fingre for, at de to parter fortolker på Horsebit Loaferen – hvilket naturligvis også synes ret sandsynligt.

Stay tuned.
skaermbillede-2017-04-10-kl-08-42-45skaermbillede-2017-04-10-kl-08-42-09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenduniformen: mfpen, MUF10, Martin Asbjørn og meget mere