DOXAs sommerkollektion er landet - bliv løberutens skarpest klædte

Rapperne elsker Raf Simons – A$AP Rocky, Frank Ocean og Lil Uzi Vert hylder designeren med nyt track

At rapperne spytter rim om deres favoritdesignere er intet ny fænomen. At Raf Simons er i blandt deres favoritter er der heller ikke noget nyt i. Kanye West har givet den massivt op for den belgiske designer siden 2008, hvor han eksempelvis influerede Kanye i udarbejdelsen af ‘808s & Heartbreak’-albummet. Den gode Kanye har også flere gange kaldt Raf for kongen af moderne menswear, og så lagde han heller ikke skjul på referencerne til Raf, da han lancerede sin Yeezy Season 1-kollektion.

Alligevel er den største Raf-fanboy nok A$AP Rocky. Senest har han erklæret sin ubestridte kærlighed til designeren ved at skrive noten, da Raf blev kåret som en af årets 100 mest indflydelsesrige personer af TIME – kærligheden er naturligvis gengældt. Og nu er A$AP Rocky så klar med et nyt track, der er døbt “RAF”.

Tjaaaa, ventede man ikke bare på, at det skulle komme før eller siden? Med sig på tracket har Rocky både en rappende Frank Ocean, Lil Uzi Vert og Quavo, og shiiit jeg elsker det.

JAJA

»Bare Raf when I wear Raf«, rapper han, mens han selvfølgelig også giver den op for andre af sine favoritdesignere, præcis som han gjorde, da han udgav et af mine favorittracks gennem tiderne, ‘Fashion Killa’ fra 2013:

»Please don’t touch my Raf, Bought a Kris Van Assche (red. Dior-designer), Alessandro Gucci glasses (Gucci, designer) W. Anderson collab (red. A$AP Rocky har samarbejdet med JWA om en capsule kollektion)«.

Men hvorfor bliver rapperne ved med at slynge om sig med kærlighed til Raf Simons? Dazed har taget en snak med Raf Simons-samleren David Casavant: »Raf formåede at putte streetwear ind i en high fashion-kontekst, hvilket er normaliseret nu, men det var langt mere radikalt, da Raf kom frem«, fortæller han og fortsætter: »Han var en af de få designere, som turde flytte grænserne i menswear«.

Jeg kunne ikke være mening. Raf Simons er kongen. KONGEN! Så hey, næste gang jeg hopper i mine Raf-sneakers, såååååå: PLEASE DON’T TOUCH MY RAF.

Lyt til tracket her, og sæt det på repeat.

1751428-kanye-west-et-raf-simons-au-showroom-950x0-2

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOXAs sommerkollektion er landet - bliv løberutens skarpest klædte