Rezet møder igen Soulland i nyt collab - skjorter, t-shirts og svedige sneakers i pink

adidas fejrer også Pride-måneden med 4 nye sneakers

Igår kunne jeg berette om, hvordan Nike med mærkets nye BE TRUE-kollektion igen hylder diversiteten og inklusionen i anledning af pride-måneden. Adidas er selvfølgelig også med på den vogn, og slår ligesom Nike et slag for LGBTQ-fællelsskabet.

Hos adidas skyder man måneden i gang med offentliggørelsen af fire sneakers. Alle er naturligvis designet med regnbuefarverne, som markerer supporten og symboliserer fællesskabet. Modellerne tæller henholdsvis Ultra Boost, EQT, Superstar og basketskoen Crazy Explosive Low.

http-hypebeast-com-image-2017-06-adidas-pride-pack-01

Sejt er især Boost-modellen, synes jeg. Så nu er det blot op til dig at vurdere, hvorvidt Nike eller Adidas rent designmæssigt gør det bedst med de pride-orienterede kollektioner. Jeg sætter sgu min lid til Nike. Ikke desto mindre er det et stærkt signal fra begge brands.

Superstar-modellen kan shoppes via adidas nu. De resterende modeller lander løbende i juni.
http-hypebeast-com-image-2017-06-adidas-pride-pack-05 http-hypebeast-com-image-2017-06-adidas-pride-pack-04 http-hypebeast-com-image-2017-06-adidas-pride-pack-03 http-hypebeast-com-image-2017-06-adidas-pride-pack-02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rezet møder igen Soulland i nyt collab - skjorter, t-shirts og svedige sneakers i pink