10 badesandaler, der gerne må bruges andre steder end til og fra poolen

Hamborg i dobbeltradet pyjamasskjorte

Tidligere på ugen var jeg en smuttur i Hamborg. Her fik jeg langt om længe taget min dobbeltradede Comme des Garcons Homme Plus pyjamas-inspirerede skjorte i brug, som jeg købte i Trés Bien for en måneds tid siden.

Sammen med den, rockede jeg en hvid t-shirt fra Asket, nogle af mine foretrukne jakkesætsbukser fra ASOS (Ja, i min optik laver ASOS nogle af de vildeste jakkesætsbukser til prisen), og ikke mindst den ikoniske Nike Cortez i OG-farven, der for alvor er blevet revitaliseret efter Bella Hadid på sejeste vis har ageret model for genudgivelsen af sneakeren i anledning af dens 45. års jubilæum.

Godt nok er CDG Homme Plus-skjorten ikke længere tilgængelig, så vidt jeg kan se, men jeg har fundet to lignende alternativer fra Our Legacy, der gør det mindst ligeså godt.

Skjorte: Comme des Garcons Homme Plus, lignende her el. her // Tee: Asket // Bukser: ASOS // Sko: Nike Cortez

img_4278

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 badesandaler, der gerne må bruges andre steder end til og fra poolen