Louis Vuitton x Supreme offentliggør i denne uge, hvor kollektionen bliver sat til salg

Lad kreativiteten få frit løb med et glas Bulleit Bourbon i hånden

Bulleit Bourbon er igennem tre år blevet stemt ind som #1 Best Selling og #1 Most Trending American Whiskey af Worlds 50 Best Bars and Drinks International. Ikke sært, for den smager virkelig godt, skulle jeg hilse og sige!

Nu er det amerikanske mærke, der i øvrigt er det hurtigst voksende i Europa, taget en tur til København for at slå et slag for det gode håndværk samt for at servere et godt glas og ikke mindst møde dig.
8s0a7540Bulleit Bourbon har etableret konceptet Craft Nights, der i al sin enkelthed går ud på at få voksne mennesker til at genopdage glæden ved at bruge hænderne. I forbindelse med konceptet afholder Bulleit en række workshops sammen med kreative mennesker og virksomheder, der selv arbejder ud fra gamle håndværkstraditioner. Men hvad har det helt præcist med whiskey at gøre, tænker du sikkert?

»Grundlæggeren af Bulleit Bourbon, Tom Bulleit, er selv et eksempel på en mand, der har sat håndværk, viden og traditioner over alt i sit arbejde. Han startede som advokat i Kentucky, USA. Men en dag besluttede han sig for at vende paragrafferne og procedurerne ryggen og dedikere sig til sin store drøm om at skabe sin egen bourbon på baggrund af en gammel familieopskrift fra starten af 1800-tallet. Bulleit Bourbon bliver i dag solgt i hele verden og udspringer af ren kreativitet og kærlighed til håndværk. Det er den glæde, energi og inspiration, vi gerne vil give videre til helt almindelige mennesker med konceptet Craft Nights«, fortæller Malin Möllerberg, PR Manager for Diageo.

Det første kreative samarbejde i Danmark er med Julie Clement, der er grundlægger af den voksende designvirksomhed Cle Design. Hun vil lære dig, hvordan du laver din egen personlige nøglering i læder. Workshoppen er gratis og løber af stablen 5. juli fra kl. 17 til 20 i den smukke baggård hos Le Fix i Kronprinsensgade. Udover den håndværksmæssige del byder workshoppen også på gratis grillmad, DJ og muligheden for at smage en Boilermaker-øl + Bulleit Bourbon.

Så saml dit hold af homies og få meldt dig til. Du kan skaffe din billet her. Det er gratis!

8s0a68918s0a7143

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton x Supreme offentliggør i denne uge, hvor kollektionen bliver sat til salg