Så sej er Dover Street Market i London nu

6 tracks, der kører på repeat på min spilleliste lige nu

Det er blevet tid til et lille indblik i min øjeblikkelige spilleliste. Det skal nemlig ikke altid kun handle om mode. Som du måske allerede ved, er det primært hip-hop og R’n’B, som har en plads i mit musikalske hjerte, men ikke desto mindre kan andre tracks også sagtens stjæle min opmærksomhed. Det vidner det her set-up om.

http-hypebeast-com-image-2017-07-lana-del-rey-asap-rocky-summer-bummer-groupie-love-1-1

Her er de seks sange, der kører på repeat på min spilleliste lige nu. Nogle er splinternye, mens andre er fundet frem fra gemmerne igen.

1. Lana Del Rey featuring A$AP Rocky & Playboi Carti – Summer Bummer
Jeg har altid haft et musikalsk crush på Lana Del Rey, siden hun bragede igennem med ‘Video Games’ og ‘Born to die’. Netop nu har hun smidt to friske tracks på nettet som optakt til det nye album ‘Lust Life’. Og ja, de bliver bestemt ikke dårligere af, at A$AP Rocky er featuring på dem begge. Min favorit af de to nye er ‘Summer Bummer’, hvor Playboi Carti i øvrigt også gæster.

2. Tyler, the Creator featuring A$AP Rocky – Who Dat Boy
Wuush. Bliver kombinationen af to kunstnere sejere? Og ja, videoen er også noget helt for sig selv. Who Dat?

3. Drake – Signs (Begynder ved 3.30 i videoen)
Siden Drake gav premiere til ‘Signs’-nummeret under Louis Vuittons SS18-show i Paris for tre uger siden, har det kørt på repeat hos mig. Og uanset hvor meget jeg hører det, bliver jeg bare ikke træt af det. Sådan er det som regel med Drakes tracks.

4. Travis Scott – Butterfly Effect
Jeg havde det vildt over ham til Tinderbox, og nu har rapperen netop sluppet videoen løs til ‘Butterfly Effect’, der minder mig om, hvor sej den sang er.

5. Francis and the lights feat. Bon Iver & Kanye West – Friends
Jeg har også været et år tilbage i gemmerne og fundet den her frem igen. For wow, Francis and the Lights er en stor genialitet. Både musikken, men bestemt også videoerne. Både denne ‘ Friends’ og ‘May I have this dance’ med Chance the Rapper. Hvorfor var jeg ikke på Heartland festival?

6. The xx – I Dare You
Okay, måske er jeg lidt farvet af, at Raf Simons har været med til at instruere videoen, og at flere at hans Calvin Klein muser er med i den. Det kan du læse mere om her.  Men jeg er generelt set også vild med The xx’s musik, så ‘I Dare You’ kører også på repeat lige nu. Med og uden musikvideo.

1 kommentar

  • I do consider all of the ideas you’ve presented to your post.
    They’re very convincing and caan definitely work. Nonetheless, thee posts are very short for beginners.
    Could you pleaase prolong them a little from subsequent time?

    Thank you for the post.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så sej er Dover Street Market i London nu