Torsdagslisten #1: 11 gode køb i efterårets dominerende jordtoner

Britisk heritage med JW Anderson taske

I onsdags lancerede JW Anderson sit designsamarbejde med Uniqlo. Og ja, måske blev det ikke helt så hypet, som jeg havde forventet. I hvert fald er det stadig muligt, her to dage efter, at shoppe størstdelen af samarbejdets items. Der gik med andre ord ikke H&M-collab tilstande i den. Men okay, JWA er måske også lidt for high end og avantgarde en designer til at være en samarbejdspartner, som kan få mangfoldigheden af særligt mænd til at komme i shoppingekstase.

Ikke desto mindre er jeg stadig ret ekstatisk omkring designsamarbejdet, og jeg bestilte derfor også en hel del items hjem. Tasker, skjorter t-shirts etc. Mit favoritkøb må dog være den seje tote bag i den karakteristiske og klassiske britiske heritage tern, som vi også så på catwalken hos Burberry for nylig.

I går tog jeg så allerede tasken i brug. Og i første omgang blev den mixet med blandt andet løbeskoen (i bedste Jonathan Anderson stil) Nike Zoom Fly, som jeg finder mindst ligeså aktuel til hverdagsbrug som på løbeturen. Du kan i øvrigt læse mere om en ny colorway her.

Det tilbageværende af designsamarbejdet mellem Uniqlo og JWA kan stadig klikkes hjem her.

Tjek også den her ud: Mine 5 favoritter fra JW Anderson x Uniqlo 

img_5672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagslisten #1: 11 gode køb i efterårets dominerende jordtoner