4 TING, DU KAN LAVE I KØBENHAVN I WEEKENDEN

Rezet Stores nye kampagne sætter fokus på mine yndlings sneakers

Hvis jeg skal pege på én sneaker, der virkelig står ud som et ikon i min sneakerverden, er det Nikes Air Force 1. Dens eviggyldige aktualitet og alsidige stylingmuligheder, har længe gjort den til en af mine yndlings sneakers. Og den sidder pt. næsten konsekvent på mine fødder. Både fordi den er super cool at mixe med det stumpede jakkesæt, men samtidig også fordi den nemt og elegant kan matches med de lange, brede bukser, som jeg fra tid til anden også rocker.

af1_kampanj

Forleden lancerede Rezet Store så ny kampagne, #forceisyou, der lige netop fokuserer på Air Force 1-sneakeren i sin triple white version, der er vendt tilbage dette efterår. Som led i kampagnen har Rezet Store sat fokus på seks kreative mennesker fra København, der hver især fortæller om deres anekdoter med sneakeren, der i øvrigt var den første basket sko med Nikes innovative luftpude “Air”, da den første gang blev lanceret i 1982. Det er der blevet denne fine kampagnefilm ud af, hvor du kan møde guldsmedene Kalle Glamour og Niels Monies, DJ, model og blogger Emilie Lilja, teen influencer Betty Krag og de to bloggere Frederikke Toftsø og Sidsel Alling.

I forbindelse med kampagnelanceringen havde Rezet inviteret en tur i Glyptotekets fine rammer, hvor der udover fokus på den ikoniske sneaker også var byg-selv kage fra Prolog.

Shop dine Nike Air Force 1 Triple White lige her.

Tjek også den her ud: STREET STYLE TIL REZET STORES ÅBNING I ODENSE

untitled-2

img_0221 img_e0175

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 TING, DU KAN LAVE I KØBENHAVN I WEEKENDEN