MR PORTER er klar med kollektion 2 for MR P. - Igen strømlinet og flot

Se den nye Supreme kollektion

supreme-2018-spring-summer-lookbook-4

Så skete det. Supreme har startet forårets hypemaskineri med offentliggørelse af mærkets SS18-kollektion. Lookbooken samt billeder af alle produkter landede på nettet i dag.

Og kollektionen er fyldt til randen med grafiske prints, der er flere Martin Luther King samt 90’er referencer og meget meget mere. Bland mine favoritter er klart det grønne jakkesæt, som jeg helt sikkert kommer til at gå efter, når det dropper en af de næste mange torsdage.

Kollektionen byder også på en lang række obskure accessories. Blandet andet en flippermaskine, en kajak med tilhørende redningsvest og meget mere.

Personligt er jeg spændt på, hvorvidt Supreme kan fastholde den hype, der per tradition har været omkring mærkets mange drops de sidste mange år. På en eller anden måde føler jeg, at hele hysteriet omkring Supreme er aftaget lidt efter det hele peakede med collab’et med Louis Vuitton. Det er måske bare mig?

Anyways. De første drops fra Supreme lander i butikkerne på torsdag og online fra den 22. januar.

Læs også: Guccificeret i min nye yndlingsfrakke

supreme-2018-spring-summer-lookbook-11 supreme-2018-spring-summer-lookbook-10 supreme-2018-spring-summer-lookbook-9 supreme-2018-spring-summer-lookbook-8 supreme-2018-spring-summer-lookbook-5  supreme-2018-spring-summer-lookbook-3 supreme-2018-spring-summer-lookbook-2 supreme-2018-spring-summer-lookbook-1 supreme-2018-spring-summer-lookbook-0-1 supreme-ss18-accessories-30 supreme-ss18-accessories-10 supreme-ss18-accessories-05 supreme-ss18-accessories-02 supreme-ss18-accessories-03 supreme-ss18-political-martin-luther-king-02 supreme-ss18-political-martin-luther-king-03 supreme-ss-18-05

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR PORTER er klar med kollektion 2 for MR P. - Igen strømlinet og flot