Ader Error x Maison Kitsuné teaser sindssygt samarbejde

Min vigtigste rejse-buddy

Reklame for Acer

GUIDE. I dag skal det omhandle rejser og laptops. For jeg elsker at rejse (hvem gør i øvrigt ikke det?). Både privat og i arbejdsrelaterede sammenhænge. Sidstnævnte har blandt andet kastet en række seje interviews og guides af sig de senere år. Du kan se enkelte af dem her og her, hvor jeg både snakker med den tidligere Louis Vuitton-designer Kim Jones samt guider til 3 gode steder i byernes by, Paris.

96247212-5493-40cc-9f99-6136621fa8f4

Uanset formålet på mine rejser, har jeg af en eller anden grund altid min laptop under armen, når jeg drager afsted. I skrivende stund befinder jeg mig i hjertet af London, hvor jeg er på inspirationstur i forbindelse med udarbejdelsen af en capsule collection, der skal lande til sommer, som jeg designer for et dansk brand sammen med Michael fra Dansk Mode og Lasse fra Sidsel og Lasse.

Forud for inspirationsrejsen til London havde jeg faktisk besluttet mig for, at jeg for én gangs skyld ville lade laptopen blive i Danmark, eftersom jeg ville rette mit fulde fokus på turen og suge så meget inspiration til mig som muligt. Sådan gik det altså bare ikke helt.

Faktisk tror jeg, at min vigtigste rejse-buddy er min laptop. Ja, faktisk ligeså vigtig som mit pas. Det giver mig en eller anden form for ro, at jeg i hvert fald har muligheden for at arbejde, producere content osv. på hvilket som helst tidspunkt, når jeg er på farten. Og det er nok en følelse, som de fleste kan nikke genkendende til på den ene eller anden måde. I mit tilfælde er det utvivlsomt resultatet af, at jeg gennem en årrække har jongleret mellem en masse aktiviteter i særligt modebranchen på freelanceniveau, hvor passion og arbejde typisk flyder sammen.

2742_12dbdbdd5ba612ed924272232f4497f3_sp_sp513-52n_wp_win10_07

Der er selvfølgelig en særlig anledning til, at jeg fokuserer på rejser og laptops med dette indlæg. Tidligere har jeg allerede skrevet om, hvordan laptopen er tingen, som jeg ikke kan leve uden, og nu er Acer igen klar til at gøre livet lettere for typer som mig, der absolut skal have samtlige arbejdsredskaber med på rejserne.

Tech-foretagendet har lanceret endnu en hybrid mellem en laptop en tablet. Modellen hedder Spin 5, og den formår igen at fusionere det bedste fra to verdener: Ydelsen fra en laptop og mobiliteten og letheden fra en tablet. Skærmen kan blandt andet drejes 360 grader. Rent æstetisk rammer Acer også plet, når den med sit helt stilrene design nærmest bliver en cool accessory i sig selv.

Ifølge Acer, er modellens primære formål at optimere folks mulighed for produktivitet, når de er på farten. Det må den umiddelbart siges at gøre. Acer har lavet en video med bloggeren Emtalks, der sætter fokus på Acer Spin 5-modellen og den række af muligheder, der er forbundet med den. Det kan du tjekke ud herunder.

Så hvis du er klar på idéen om en laptop, der gør tingene lidt sejere og lettere, når du er på farten, så kan Acer Spin 5-modellen købes her.

 Læs også: Tingen, jeg ikke kan leve uden

2742_d5629ae3440c650c33836b6b1fd160a1_sp_sp513-52n_01

2742_24305148ab0b4d8fac8616aec2e20b87_spin5_02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ader Error x Maison Kitsuné teaser sindssygt samarbejde