Det perfekte forårslook: 7 skarpe køb

6 tracks, der kører på repeat lige nu

skaermbillede-2018-04-07-kl-22-42-05

SPILLELISTEN. Det er igen blevet tid til et lille indblik i min øjeblikkelige spilleliste. Det skal nemlig ikke altid kun handle om mode. Som du måske allerede ved, er det primært hip-hop og R’n’B, som har en plads i mit musikalske hjerte, men ikke desto mindre kan andre tracks også sagtens stjæle min opmærksomhed. Det bærer listen tydelig præg af, hvor gårsdagens vindere af X-Factor har en særdeles fremtrædende rolle.

Vi starter dog i hip-hop verdenen.

Drake – ‘Nice for What’

Jeg elsker Drake. Hvem gør i øvrigt ikke det? Nu er han klar med et nyt track, som landede i går. Og når Drake laver nyt track, er det selvfølgelig selvskrevet på min spilleliste. Lyden er typisk Drake, som jeg elsker den, og den tilhørende video er heller ikke så ringe endda. Den gæstes blandt andet af stjernemodellen Jourdan Dunn.

A$AP Rocky – ‘A$AP Forever’

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg altid er nede med A$AP Rocky. Det er i virkeligheden nok helheden omkring Rocky, der også inkluderer en stor del fashion, der gør, at jeg synes, han er så fed. Tidligere på ugen udgav A$AP Rocky så nyt nummer. ‘A$AP Forever’ hedder det. Her har A$AP Rocky samplet Mobys nummer ‘Porcelain’ fra 1999. Og resultatet, det er virkelig fedt!

Place on Earth – ‘Ufo’, ‘Running Up That Hill’ og ‘Electric Feel’

Jeg har faktisk altid set X-Factor, når jeg har brugt mine fredage derhjemme, men vi skulle helt frem til sidste sæson før der kom noget musik, som jeg rent faktisk gerne vil høre, når programmet er overstået.

Place on Earth har kørt på repeat hos mig – særligt efter sejren i går aftens. Nøøøørj, jeg synes de er fede. Der er så mange nuancer i deres stemmer. Samtlige numre og opsætninger igennem showet var så konceptuelle og tilpas anderledes og alternative. Og som prikken over i’et formåede stylisterne på POE-holdet at gøre gruppen vildt seje fredag efter fredag. Det hele kulminerede for mig, da de lavede ‘Electric Feel’ i pastelfarvede sæt i går. Du kan i øvrigt købe det gule jakkesæt hos Zara lige nu.

Især tre numre kører på repeat hos mig .


Stormzy – ‘Blinded by Your Grace Part 2’

Stormzys seneste album udkom i februar 2017, men der er faktisk gået næsten et år før jeg har kastet min kærlighed efter tracket ‘Blinded by Your Grace’. Men siden jeg fik øjnene op for det gospelprægede track, har jeg haft det som en fast bestanddel af min playliste. Tjek det ud i en liveversion fra Brit Awards.

Læs også: Det perfekte forårslook: 7 stærke køb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte forårslook: 7 skarpe køb