MR PORTER er klar med endnu en stærk Mr. P-kollektion

Vil du vinde mit outfit?

dsc_0206

skaermbillede-2018-04-10-kl-00-04-16

MIT LOOK. Tommy Hilfiger, Samsøe Samsøe og Calvin Klein er bare et udsnit af de stærke brands, du kan finde hos Kings & Queens, der netop har åbnet de virtuelle døre til en splinterny webshop. Og i anledning af Kings & Queens nye digitale satsning, er jeg teamet op med den danske butikskæde for at sætte fokus på et stærkt forårslook. Et look, som du i øvrigt har muligheden for at vinde! Men det vender vi tilbage til.

dsc_0278

Skjorte: Calvin Klein skjorte // Højhalset: Samsøe Samsøe // Blomstret skjorte: Samsøe Samsøe skjorte

Først og fremmest skal det nemlig handle om tøjet. Hvis du bare har fulgt en smule med på Preppy Beast den senere tid, så ved du, at Calvin Klein er blevet et af mine favoritbrands. Siden Raf Simons overtog styringen, har han manifesteret en helt ny retning hos ærkeamerikanske brand og givet det nærmest kultstatus igen efter en årrække, hvor Calvin Kleins relevans i moden var falmende.

Derfor var jeg også ekstra glad, da jeg skulle vælge et forårslook at style fra Kings & Queens nye webshop. Her faldt jeg hurtigt over denne lyse overshirt fra Calvin Klein, som har det karakteristiske røde logo på brystlommen. Normalt er jeg ikke til de store, prangende logoer, men dette kan noget specielt . I bedste CK-stil har jeg selvfølgelig stylet overshirten med en højhalset tee med lange ærmer under. Denne kommer fra Samsøe Samsøe, og den lille hvide kant i halsen er i min optik en virkelig cool detalje.

dsc_0312

Generelt er overshirten sammen med højhalsede tees blevet en af de tendenser, som jeg tyer aller mest til, når jeg styler mig selv. Derfor har endnu en Calvin Klein overshirt med stort rygbroderi fra Kings & Queens nye webshop også fundet vej til min liste over 7 gode køb, som du kan se nedenfor. Listen har i øvrigt en række andre items, der inkluderer en retroinspireret logotee fra Tommy Hilfiger og en flot signetring fra Northern Legacy med en blå sten.

untitled

1. Calvin Klein skjorte // 2. Samsøe Samsøe skjorte // 3. Northern Legacy ring // 4. Tommy Hilfiger Tee // 5. Calvin Klein jakke // 6. Samsøe Samsøe frakke // 7. Nike sneakers

Og lad os så komme tilbage til konkurrencen, som det hele faktisk handler om. For ikke nok med at Kings & Queens har ekviperet mig i et stærkt sæt fra Calvin Klein, Samsøe Samsøe etc., så giver de også dig mulighed for at vinde sættet (Skjorte, kortærmet skjorte, højhalset tee og bukser). Ikke dumt, vel?

Sådan vinder du mit outfit: 

1. Klik forbi min Instagram.

2. Følg @preppybeast 

3. Tag 1 ven i kommentarfeltet.

Eller

1. Skriv en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen

Vinderen udtrækkes 18.4.2018.

Og ja, selvfølgelig kan du også hoppe forbi Kings & Queens og tjekke hele udvalget ud.

Læs også: Det perfekte forårslook: 7 skarpe køb

dsc_0179   dsc_0341

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MR PORTER er klar med endnu en stærk Mr. P-kollektion