Lebron James' stil sejrede igen, men han tabte på banen

Kanyes nye album er netop landet!

YE. Wow. Det har været noget af en rutsjebanetur at følge Kanye West de seneste måneder. På et tidspunkt troede jeg nærmest ikke, at man kunne forvente, at der nogensinde ville udkomme god musik fra ham igen. Men nu ser det hele alligevel ud til at lysne lidt.

I hvert fald har Mr. Wests nye album ‘Ye’ netop ramt streamingtjenesten Spotify. Det kommer blot nogle få timer efter Kanye West i nat havde inviteret en række udvalgte gæster til en atypisk bålfest i Wyoming, hvor albummets syv tracks blev spillet af flere omgange.

Under bålfesten afslørede han også sit nye merchandise, der selvfølgelig også er blevet plads til i forbindelse med albummet – tees og hoodies med stærke referencer til Wyoming. Selv bar han en hoodie og langærmet tee fra merch-kollektionen. Det kan shoppes her.

Og ja, ellers lyt til albummet ovenfor og bedøm selv om Kanye er tilbage på sporet. I hvert fald er dit soundtrack til weekenden nu sikret.

Læs også: Lebron James’ stil sejrede igen, men han tabte på banen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lebron James' stil sejrede igen, men han tabte på banen