MUST SEE! Se Virgil Ablohs første show for Louis Vuitton her

YOU CAN DO IT TOO

LAD INTET HOLDE DIG TILBAGE. Vi drømmer alle sammen. Nogle større end andre, men vigtigst er, at vi alle drømmer. 

Jeg er selv en drømmer, og jeg prøver så vidt muligt at leve efter et mantra om, at jeg også skal udleve dem. Det er en motivationsfaktor, som giver mig et drive. 

Og netop én af mine drømme er omdrejningspunktet for dagens indlæg. Jeg er nemlig teamet op med Head & Shoulders. Anledningen er, at Head & Shoulders netop har lanceret deres seneste skud på stammen: Men Ultra Hair Booster Anti-Dandruff shampo. Men faktisk skal det ikke kun handle om det nye produkt, som ellers er blevet iscenesat i en stærk kampagnefilm, der har legenden Gianluigi Buffon og stjernen Antoine Griezmann som hovedrollerne i anledning af VM. Den video bør du i øvrigt tjekke ud! 

For i stedet for at skrive om den nye shampo, har Head & Shoulders bedt mig om at reflektere over kampagnebudskabet ’Lad intet holde dig tilbage’.

2013

Tiden skal derfor spoles tilbage til 2013. 2013 markerer et skillepunkt for mig. Her var der absolut intet, der skulle holde mig tilbage. Jeg lancerede bloggen Preppy Beast, som stadig den dag i dag er mit hjertebarn. I 2013 etablerede jeg også mit brand AN IVY sammen med min gode kammerat Nikolaj. 

Nikolaj og jeg havde en drøm. Vi ville skabe et brand, der tilbød de skarpeste klassiske menswear accessories. Accessories som ikke var kedelige eller alt for dyre, som alt det vi kendte til fra butikkerne på daværende tidspunkt. Vi ville skabe noget, der var mere rebelsk designet og til demokratiske priser.

Vi var på det tidspunkt studerende. Og ja, bankbogen var selvsagt ikke gearet til at etablere et brand. Men det holdte os ikke tilbage. Vi besluttede os for at udleve drømmen. Resultatet blev AN IVY.

Den beslutning er utvivlsomt den, der står klarest i min erindring, når jeg skal reflektere over budskabet ’Lad intet holde dig tilbage’, som Head & Shoulders altså sætter fokus på.

Vi havde en vision og en drøm, men kun midlerne til at producere fem strikslips. Ikke ligefrem den nemmeste måde at starte på. Men vi gjorde det, og det blev starten på en rejse, som jeg er enormt stolt af. Og sammen med hele Preppy Beast-universet, har det formet og defineret mig helt vildt de seneste fem år. 

I dag er AN IVY en international virksomhed. Hver sæson laver vi nu store kollektioner af accessories, der sælges i en lang række butikker herhjemme og i udlandet. Vi samarbejder med alverdens seje personligheder, hvilket blandt andet er resulteret i et collab med Esben Bjerre i 2016. Og du finder ofte vores accessories i diverse modeserier hos nogle af de stærkeste magasiner, blandt andet Euroman. 

Med hårdt arbejde og ikke mindst en drøm, der beviser både Preppy Beast og AN IVY for mig, at man ikke skal lade sig holde tilbage. Jeg sprang ud i det, præcis som Head & Shoulders kampagnebudskabet bebuder. Og ja, Buffon, der hele sit liv har jagtet titler, eller VM-aktuelle Griezman, der netop nu jagter drømmen, indkapsler lige præcis også kampagnens budskab. 

Og lad mig på falderebet citere en helt anden aktuel person, der også passer perfekt ind i denne kontekst, nemlig Virgil Abloh. For om nogen har han ladet sine drømme føre ham til astronomiske højder. Forleden viste han sin første kollektion for Louis Vuitton (mere om den på et senere tidspunkt). Som en kommentar til sit debutshow skrev han: 

“You can do it too”. 

Til det kan jeg kun sige: Word! 

Læs også: Mine nye minimalistiske favoritsneakers fra Adidas lander i nat 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUST SEE! Se Virgil Ablohs første show for Louis Vuitton her