Vilde stilnyheder fra Wimbledon: Roger Federer for Uniqlo og Adidas x Palace

Sommerens bedste kompagnon kommer fra Carlsberg

Advertisement

REKLAME FOR CARLSBERG NORDICSommer, sommer, sommer. Årets suverænt bedste tid. Jeg elsker alt hvad sommermånederne byder på. 

Selvom kalenderen kun netop har ramt juli, har min sommer allerede budt på et væld af gode ting. Jeg har ferieret på Kreta og været på en skøn tur til Firenze for at dække modemessen Pitti Uomo, som du i øvrigt kan se en lille fotodagbog fra her. Og efter modeugen i København i august går turen til Mallorca. 

Men selvom sommeren byder på en masse rejseaktiviteter for mit vedkommende, er det faktisk de mere hverdagsagtige begivenheder, der trumfer igennem som de absolutte højderpunkter ved min sommer indtil videre.

Med de mange hverdagsagtige begivenheder refererer jeg for eksempel til at se VM-kampene eller chille med gutterne over grillmaden med en øl i hånden. Eller når jeg ryger afsted på en morgen/aftenløbetur – oftest med Sofie. Det er noget af det bedste og hyggeligste jeg ved. Og de forskellige opremsede hverdagsaktiviteter leder mig faktisk frem til indlæggets reelle omdrejningspunkt. Det skal nemlig handle om øl, men dem uden alkohol. For jeg er teamet op med Carlsberg for at sætte fokus på den alkoholfri øl Carlsberg Nordic, som jeg har testet ihærdigt den seneste tid. 

Lad mig starte med at slå fast; jeg elsker en god øl, men i særdeleshed også det fællesskab, som den typisk nydes i. Det er nærmest en selvfølge at der skal øl på bordet og skåles, når man skal se fodbold eller grille med gutterne. Og ja, det har vi gjort en masse denne sommer, når vi har taget laptopen under armen og sat os ud i det gode sommervejr for at se VM-kampene.

Samtidig markerer en god øl også den perfekte og sociale afslutning på løbeturen. Og dem er der ligeledes mange af på nuværende tidspunkt. Efter et mindre skadesforløb træner jeg igen op til Copenhagen Half til september, hvor jeg forventer at barbere en hel del minutter af min PR. 

Og det er her, at Carlsberg Nordic kommer ind og har relevans i min hverdag. For jeg elsker som sagt en god øl, men det skyldes ikke alkoholprocenterne i øllen. Tværtimod. Det er smagen og det sociale aspekt, som jeg elsker ved øl. Og Carlsberg Nordic gør det muligt at omfavne alle de sociale og hyggelige aspekter, hvor øllen i min optik begår sig særligt godt, men uden at man behøver at få alkohol indenbors.

Styrken ved Carlsberg Nordic ligger nemlig i, at man får smagen og hyggen omkring det at drikke en øl, men at man samtidig kan vælge alkoholen fra. Det har jeg gjort sommeren over – og det har indtil videre fungeret helt perfekt. Carlsberg Nordic har vist sig at være sommerens bedste kompagnon. Både efter løbeturen og sammen med gutterne til VM-kampene. 

Elsker du også en god øl, men behøver den ikke nødvendigvis synomnym alkohol, så bør du tjekke Carlsberg Nordic ud. Porteføljen af alkoholfri-øl tæller en lys og en mørkere version; henholdsvis Ale og Gylden Bryg. Og de kan varmt anbefales. 

Skål! 

Læs også: Ny Louis Vuitton x Unicef-kollektion er landet – se godt ud, mens du gør noget godt


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilde stilnyheder fra Wimbledon: Roger Federer for Uniqlo og Adidas x Palace