Kim Jones' første kampagne for Dior rammer plet med Prins Nikolai som frontfigur

7 gode jakker til november – fra puffer til trenchcoat

Foto: MR PORTER, Fendi

JAKKEGUIDE. November måned er typisk ret svær, når det kommer til at definere, hvilke typer af jakker, der egner sig bedst til måneden. Nogle gange melder temperaturen +10 grader, mens den andre gang er omkring frysepunktet – og det betyder en verden til forskel, når man skal vælge sit yderste lag.

Heldigvis er der en række forskellige typer af jakker og frakker, der alle har sat sit præg på modelandskabet dette efterår og vinter. Jeg har udvalgt syv forskellige, så du er helgarderet – uanset om temperaturen rammer +10 grader eller frysepunktet.

1. På de lunere november-dage er denne ternede, boxy trenchcoat fra Topman perfekt. Shop den her til 570 kroner.


2. J.Lindeberg redder dig på de kolde dage med denne boxy puffer, der gør det svært ikke at lade tankerne vandre mod Balenciaga. Shop her til 6000 kroner.


3. Med en peacoat har du altid en tidløs vinder. Denne er fra H&M. Shop den her til 699 kroner.


4. Endnu en perfekt ternet frakke, der rammer tidens tendenser perfekt. Denne er fra Mr P. Shop den her til 5444 kroner.


5. De mere modige kan hoppe i denne puffer fra Tonsure. Er man ikke til ternene, kan den også shoppes i navy og sort. Shop den her til 5500 kroner.


6. Zara mestrer altid at ramme tidens største tendenser til perfektion. Det indkapsles meget fint af denne oversize uldfrakke. Shop den her til 1399 kroner.


7. Vi slutter med den uopnåelige. Men man har vel lov til at drømme. Fendi har begået et anderledes bud på shearling jakken. Føj den er fed, men desværre også prissat astronomisk højt. Shop den her til ca. 48000 kroner.

Læs også: Kim Jones’ første Dior-kampagne rammer plet med Prins Nikolai som frontfigur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kim Jones' første kampagne for Dior rammer plet med Prins Nikolai som frontfigur