Endelig! Burberry x Vivienne Westwood er landet

1 look og 6 gode udsalgskøb fra MATCHESFASHION

Foto: Et favoritlook fra MATCHESFASHION

AW18. Udsalgene hos nogle af verdens førende modedestinationer er så småt begyndt at løbe af stablen. Sammen med MR PORTER er MATCHESFASHION blevet mit foretrukne sted at handle, og sitet har netop skudt gang i deres udsalg, hvor du har mulighed for at shoppe AW18-kollektionerne med op til halvtreds procent.

Jeg har været forbi og samlet et look, jeg SÅ gerne selv trak i lige nu. Det byder blandt andet på en højhalset strik fra President’s, der faktisk ville være den perfekte juletrøje til de kommende uger. Der er også en herlig taske fra Prada, der har stået højt på min ønskeseddel siden jeg så den på catwalken tilbage i vinter. Nogle af mine favoritsneakers i form af Cloudbust-modellen har også fundet vej, og så er jeg gået for et par brede bukser fra Comme des Garçons Shirt-linjen.

Frakke: Stella McCartney 10075 kroner 5040 kroner // Højhalset strik: President’s til 1545 kroner 1075 kroner // Bukser: Comme des Garçons Shirt til 3590 kroner 2150 kroner // Sneakers: Prada til 4630 kroner 2315 kroner // Taske: Prada til 6120 kroner 3060 kroner // Kortholder: AMI til 1455 kroner 875 kroner

Læs også: Endelig! Burberry x Vivienne Westwood er landet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig! Burberry x Vivienne Westwood er landet