10 Gode Råd Fra Manden Bag Gant Rugger

Not Forgotten – Nick Wooster

Det er efterhånden en rum tid siden at menswear ikonet, Nick Wooster, har været repræsenteret på PreppyBeast, men han er ikke glemt!
Jeg er stadig af den overbevisning, at han er blandt en af verdens bedst klædte mænd. Med hans kombination af klassisk skræddersyet menswear og et råt udtryk, udstråler Mr. Wooster en personlig stil, der kun kan imponere de fleste.
Jeg er for nyligt faldet over et interview, hvori Nick Wooster fortæller om, hvad der inspirerer ham.

Beskriv, hvad der inspirerer dig til din stil? 
For mig er det et vindue til mig sjæl at klæde sig på. Jeg voksede op i 60’erne og 70’erne, hvor mænd skulle gå med jakkesæt, skjorte og slips hver dag for at blive taget seriøst. Denne generation har haft gjort et stort indtryk på mig. Jeg vil altid favorisere at være “overdressed” – hvis jeg ikke iklæder mig et suit, har jeg altid en blazer på. 

Hvad siger mode/fashion om en person? 
For mig viser din beklædning at du går op i dig selv. Jeg tror at måde du klæder dig på, direkte viser hvad du vil have ud af din dag. Den viser at du gør en indsats og det ville folk bemærke. Du vil føle dig bedre tilpas og folk omkring dig vil også føle sig bedre tilpas

English version


It’s been a while since the menswear icon, Nick Wooster, has been represented on PreppyBeast. But he is not forgotten. I still think that he is one of the best dressed men in the world. With his combination of sartorial menswear and a rugged expression, Mr Nick Wooster, exudes a personal style that impress most people.
I have recently found an interview in which Nick Wooster talks what inspires him.


Can you describe what inspires your style?
Getting dressed for me is like a window to my soul. I grew up in the 60s and 70s when men were required to wear a suit, shirt, and tie every day to be taken seriously. I was at the tail end of that generation, and it had a significant impact on me. I always favor being overdressed ?- if I?m not wearing a suit, I?m wearing a jacket.

What does fashion say about a person?
To me, how you dress is a way to show you care. I think the way you dress is a direct reflection out of what you will get out of your day; you make the effort, people will notice. You?ll feel better, and those around you will feel better.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Gode Råd Fra Manden Bag Gant Rugger