Dr. Martens Stands for Something x Street Etiquette

Dr. Martens har i årtier været kendt for sit rockede lakstøvle-image – et image, der med rette har forfulgt brandet indtil nu. Heldigvis har skogiganten tildels gjort op med det rockede image og udvidet fodtøjshorisonten. Dr. Martens har igennem de seneste sæsoner for alvor vist deres kreative kærlighed til raffinerede brogues og de seneste varianter har ramt bulls eye! I samarbejde med Joshua Kissi og Travis Gumb fra Street Etiquette har Dr. Martens netop skudt en serie billeder til deres seneste kampagne “Stand For Something”, hvori efterårskollektionens aller fineste brogues fremvises på en sublim stilfuld facon. Nice!
Og til dem af jer, der ikke kender til Street Etiquette endnu, tjek dem ud her:  Drengene er til hver en tid galante for en showcase af inspirerende looks, der tager udgangspunkt i sartoriale items, der iscenesættes med hjælp fra kulturelle og historiske artefakter. Street Etiquette har siden grundlæggelsen i 2008 gjort stor indtryk på modescenen og regnes af mange store magasiner med mere som en af de absolut mest relevante herreblogs world wide. Tjek billedeserien for Dr. Martens “Stand for something” ud og se hvorfor!

English version 

Dr. Martens has for decades been known for their rock inspired boots – an image thats has pursued the brand until now. Fortunately the famous shoe giant has partly made up with the rock ‘n’ roll image and expanded their footwear horizon. Dr. Martens has for the recent seasons really shown their creative love for refined brogues, and the recent versions have hit the bull’s eye! In collaboration with Joshua Kissi and Travis Gumb from Street Etiquette, Dr. Martens has just presented a series of images for their latest campaign “Stand for Something” in which the autumn collections finest brogues are shown in a sublime stylish way. Dapper!
For those of you who are not familiar with Street Etiquette yet, check them out here. The boys are at any time ready for a showcase of inspiring looks, based on sartorial items being staged with the help from cultural and historical artifacts. Street Etiquette has since its founding in 2008 made great impression on the international fashion scene and they are considered as one of the most relevant menswear blogs worldwide by many major magazines. Check out the pictures below for Dr. Martens “Stand for Something” and see why!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *