Thom Browne Spring/Summer 2014

Det er blevet den 1. januar og et nyt kalenderår er skudt igang.
Derfor vil PreppyBeast gerne starte året ud med et farverigt, alternativt og inspirerende indslag, der uden tvivl gør din dag på sofaen en lille smule bedre.
Undertegnedes favoritdesigner Thom Browne er nemlig, langt om længe, klar med en lookbook til spring/summer kollektionen 2014, der i sommers blev præsenteret for verdenspressen på catwalken i Paris. Temaet for kollektionen var uniformer med militærske referencer, og kollektionens elementer syntes på daværende tidspunkt en anelese svære at placere i en hverdagskontekst.
Heldigvis kan en lookbook gøre underværker og vende op og ned på meget. Derfor har vi da også set frem til netop denne kollektions lookbook… og heldigvis tog vi fejl af kollektionens hverdagsbrugbare muligheder!
Thom Brownes evige leg med beklædningsgenstandenes proportioner fortsætter ind i s/s 14 kollektionen, hvor innovation, æstetik, androgynitet og et bredt farvespænd er i højsædet. Vær forberedt på endnu en kollektion fra Thom Browne, der igen byder på mange spændende elementer, der alle kan anvendes til hverdagsbrug og ved finere arrangementer. Thom Browne har nemlig sat prikken over i’et med et black tie sæt og en hvid dinner jacket.
Se nærmere på mine favoritter i den omdiskuterede kollektion nedenfor og se hele kollektionen efter jumpet.

English version 
It is the 1. of January and a new year has begun. 
PreppyBeast wants to start the year with a colorful, alternative and inspiring post. 
Our favorite designer, Thom Browne, is finally ready with a lookbook for his spring/summer 14 collection, that was introduced to the world press on the catwalk in Paris this summer. 
The theme for the collection was uniforms with military references, and the collection seemed a bit difficult to place in an every day context. 
Luckily a lookbook can do wonders, and therefore we have looked forward to this particular lookbook. Thom Brownes eternal play with the proportions continues into the s/s 14 collection, and innovation, aesthetic, androgynous  and a wide color spread is in paramount. Be prepared for another collection from Thom Browne, that once again offers a lot of exiting elements which all can be used in a every day context and also for parties. Thom Browne has made the icing on the cake with a black tie suit and a white dinner jacket. 
Have a closer look on my favorites from the controversial  s/s 14 collection and see the entire collection after the jump. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy New Year!