Junya Watanabe Fall/Winter 2014

Det er ét eller andet over det, altså det Japanske brand Junya Watanabe. Om det er de karakteristiske jeans med patchwork, der mest af alt har referencer til stilbegrebet “homeless chic”, eller det er overdelene med det klassiske britiske look ved jeg ikke. Måske er det kombinationen, legen og sammensmeltning af modsætningerne. Det tror jeg det er! I hvert fald var jeg henrykt over kollektionen, der igår blev fremvist på catwalken i byernes by.
Har du ikke allerede gjort det, så skriv Junya Watanabe bag øret! That shit cray!
Ps. De punkinspirerede frisurer behøver du ikke bruge en anden gang, Junya! tak.

English version 
There is something about it, the japanese brand Junya Watanabe. Whether it is the characteristic jeans with patchwork and references to the style term “homeless chic”, or is it the britsh look used for the tops, I really don’t know. Maybe it is the combination, the play and the fusion of the opposites. I think it is! Anyway I was delighted with the collection that was presented on the catwalk last night in Paris! 

 Have a closer look on the collection here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *