Thom Browne Fall 14

Der var ikke de store udskejelser på farveskalaen da Thom Browne her til aften præsenterede Fall 14 kollektionen for den fremmødte verdenspresse i Halle Freyssinet i Paris. Men det gør heldigvis slet ingenting, for Thom Browne er en avantgarde designer, der konstant udfordrer det ‘normale’. Manden mødte bæstet på catwalken. Tonerne var grå – Thom Browne grå – Herringbone fabric, pin stripes og uld var gennemgående, og proportionerne var selvfølgelig taget lige til grænsen! Netop derfor elsker vi Thom Brownes designs, der i aften var toppet med masker inspireret af den vilde natur.  Thumbs Up til Mr. Thom Browne. Din designfilosofi skuffer mig aldrig!
Nedenfor kan du få et nærmere kig på mine favoritter og du kan se hele kollektionen her

English version 
Tonight, Thom Browne showed his Fall 14 collection to the world press in Halle Freyssinet in Paris. He didn’t challange the color gamut, but I don’t care! Thom Browne is an avant-garde designer and he constantly challenge the ‘normal’. Tonight the man met the beast on the catwalk. The tones were grey – Thom Browne grey – herringbone, pinstripe and wool fabric was consistent, and the proportions were obviously taken to the limit. That is precisely why we love Thom Brownes designs, which this evening was topped with animal masks inspired by the wild nature. Thumbs up Mr. Browne, your designs never disappoints! Have a closer look on my favorites below and check out the full collection here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *