Han Kjøbenhavn A/W 14

Tommy Hilfiger Preview Fall 2014

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week afholdte Tommy Hilfiger og PRD onsdag formiddag breakfast og kollektionsfremvisning i deres nye fine showroomlokaler ved Papirøen i det københavnske. Café latten blev nydt i selskab med presse og kendisser, og specielt Tommy Hilfiger Tailored kollektionen var et fremragende og yderst inspirerende bekendskab. Grå, brune og blå toner skinnede igennem i en velskåret og typisk Tommy Hilfiger kollektion med stærke referencer til preppy stilen. En udsøgt kvalitet, hvor kun de lækreste metervarer anvendes er ligeledes karakteristisk for ærkeamerikanske Tommy Hilfiger, der selvfølgelig også holder fast i lag på lag konceptet i AW14.

English version 
Wednesday morning Tommy Hilfiger and PRD was hosting breakfast and collection presentation in their new showroom in Copenhagen. PreppyBeast enjoyed the cafe au lait together with press and celebrities, and especially the Tommy Hilfiger Tailored collection was cool and inspiring. Grey, brown and blue tones was used in a well-cut and typical Tommy Hilfiger collection with strong references to preppyness. The quality is exquisite and the most delicious fabrics are used in the collection. Finally the layer on layer concept continues in AW 14. Bravo
PreppyBeast (Me, Alexander Gram) with an AN IVY tie
I spend some time with these guys from Euroman. Kristoffer Dahy Ernst and Frederik Lentz Andersen
Shades of Grey – Tommy Hilfiger Tailored 
Emil Thorup 
Uffe Buchard, Dansk Magazine

More photos after the jump

1 kommentar

  • Anonymous

    Hvilke bukser bærer du på det første billede?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn A/W 14