Gibson Oxford Shoes

Du ved det! PB elsker japansk design, men når japanere teamer op med klassisk britiske fodtøjshåndværkere bliver det ekstra sprødt og crispy. Rain man og George Cox har i en spændende kollaboration lavet en oxford sko, der med sin letvægtssål fremstår meget casual i sit udtryk og kommer til at stå skarpt til sommerens italienske sokker.  Køb dem lige her. Lanceringen finder sted d. 15 feb. 

English version 
You know it! PB loves japanese design. But when japanese designers teams up with classic british shoemakers everything is a bit more dope! Rain man and George Cox has in a exciting collaboration made an oxford shoe that appears very casual in its expression with its lightweight sole. These shoes gonna be amazing for italian socks this summer. You can shop yours after 15. Feb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *