Gibson Oxford Shoes

Junya Watanabe SS14

Comme Des Garcons undermærke Junya Watanabe har netop frigivet deres SS14 kollektion. En kollektion, der værner om ordsproget “All eyes on me”. Det japanske brand præsenterer et unikt line-up af produkter som sædvanligvis har stærke referencer til workwear og patchwork anvendes en masse. Rocker du kollektionens items på gadeplan vil det uden tvivl kaste nogle blikke din vej, men det er det hele værd, for Junya Watanabe er simpelthen for cool. Hele kollektionen er udarbejdet sammen med det tyske brand Seil Marschall, der bør karakteriseres som eksperter på udendørsbeklædning, hvilket forsikrer kollektionens fabelagtige kvalitet.  Shop Junya Watanabe lige her 

English version 
Comme Des Garcons sub label Junya Watanabe has just released their SS14 collection. It is a collection that radiates “All eyes on me”. The Japanese brand presents a unique line-up of products with strong references to workwear, and patchwork are used en masse. The entire collection is made with the German brand Seil Marschall – experts on outdoor gear – this assures the fabulous quality in the collection  Shop Junya Watanabe right here 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gibson Oxford Shoes