Stripes On Stripes

Dreaming About Camel, Fur And Burberry

Vil du gerne være gadens, selskabets, arbejdspladsens måske verdens sejeste stilikon? Opskriften er klar. Anskaf dig i omegnen af 14.000,- danske kroner. Drop forbi din nærmeste Burberry London dealer. Shop den camelfarvede dobbeltradede frakke med pelskrave – Ja, frakken Tinie Tempah har rocket til max igennem den seneste periode. Tag den på, og du vil fremstå mere majestætisk, mere elegant, mere overvældende og mere imponerende end nogen anden. Jeg drømmer i hvert fald stadig om camel, pels og Burberry.

English version 
Would you like to be the most stylish dude on your work, on the street and maybe in the entire world? I have the recipe for you. Acquire $2495. Drop by you nearest Burberry London dealer. Shop the Fur Collar Double Breasted coat. Yes the one Tinie Tempah has rocked to the max. Wear it, and you will appear more majestic, more elegant, more overwhelming and more impressive than any other in the world. I am still dreaming about camel, fur and Burberry.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes On Stripes