Single-Breasted or Double-Breasted?

My Gant Rugger Homerun & Stan Smiths

Ét styks afslappet lørdag bød på et mindst ligeså afslappende og komfortabelt outfit passende til dagens begivenheder. Skjorten og slipset var for en kort stund blevet i skabet for at gøre plads til den sprøde Gant Rugger Homerun jakke, slacks og årets vel nok mest hypede hvide sneakers fra Adidas – Stan Smith.

English version 
I celebrated my saturday with a very casual outfit. The shirt and tie was replaced with my beloved Gant Rugger Homerun jacket, slacks and the most hyped white sneakers this year from Adidas – The Stan Smith!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single-Breasted or Double-Breasted?