Serious Oxfords From Carhartt

Explosive SS14 Collection From Fred Perry x Raf Simons

Boooom! Fred Perry og Raf Simons byder for alvor foråret velkommen med en sprængfarlig co-lab kollektion. Den niende af slagsen. Er du til polkaprikker, sportslige referencer og spændende farvesammensætninger, så kan du godt begynde at glæde dig! Raf Simons & Fred Perry har vanen tro leget med proportionerne og mønstersammensætningerne i en kollektion bestående af i alt 29 pieces, der bl.a. kan shoppes via Fred Perrys webshop fra d. 27 februar. Specielt Jacquard sweateren med den dybe v-udskæring, prikker og friske sommerfarver tager kegler og kan meget vel ende som en sommeressential! 
English version 
Fred Perry and Raf Simons welcome the spring with an explosive co-lab collection. Their 9th. Do you love polka dots, sporting references and exiting color combinations, you have something to look forward to. Fred Perry and Raf Simons has played with proportions and pattern combinations in a collection consisting 29 pieces, which you can buy in selected stores and on the Fred Perry webshop from 27th of February. Especially the Jacquard sweater with deep v-neck, dots and fresh summer colors may end up as a summer essential. 


Raf Simons X Fred Perry Spring 2014 Collection from Fred Perry on Vimeo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serious Oxfords From Carhartt