One For The Girls!

Vans The Beatles Collection

I did it. Jeg kunne ikke modstå fristelsen længere. Langt om længe har jeg shoppet et par slip-ons, der uden tvivl kommer til at være sommerens helt store trend, hvilket kommer til udtryk hos eksempelvis Mr. Porter, der har udvalgt slip-ons som 1 af 12 key trends. Naturligvis kunne jeg ikke nøjes med et par ganske almindelige slip-ons. Næ nej, jeg har kastet mig ud i et par farvestrålende af slagsen. 1 marts launchede Vans en opsigtsvækkende kollektion med print fra The Beatles’ animerede film, Yellow Submarine. Ja, du læste rigtigt. The Beatles! Det klassiske band, der ellers sjældent har givet rettighederne til noget som helst. Du kan sågar ikke engang høre deres musik på Spotify endnu. Vans har dog trumfet igennem og designet sko med det farvestrålende print, der i sommeren vil komme til at pryde mine fødder, og jeg føler det.
Senest har Nick Wooster taget slips-ons til et helt nyt level i hans kombinationer med suits, og derfor bliver det ren #woostering, når jeg ryger i mine submarines fra Vans, der sender klokkeklare referencer til det klassiske band. .
Og til dig, der ikke skulle kende til verbet med hashtagget #woostering: The art of dressing better that everyone else, without trying. 
So, for goodness sake, i got the hippy hippy shake i mine nye Vans x Beatles Slips ons.

1 kommentar

  • Leave it to Kanye to throw everyone for a loop again. This is why I’m a fan. Can’t wait to hear the studio version, I’m sure It’ll blow all of our minds.KLIVE RES!RPENT!E!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One For The Girls!