Godt fra Gaden

Spektakulære Shades fra Oxydo x Sigrid Calon

Der var linet op med cocktails og lækkerier på Lidkoeb i København, da Spalt PR tidligere på måneden hostede et yderst interessant arrangement. Den hollandske kunstner Sigrid Calon, der arbejder med abstrakte og geometriske prints og illustrationer, har indgået et spændende samarbejde med den italienske eyewear gigant, Oxydo.
Kollektionen består af læse- såvel som solbriller, der giver kant og farve til dit look i form af legen med psykedeliske designs. Ingen tvivl om at solbrillerne er noget helt for sig selv, og hvis du ønsker at kommunikere et statement via dit eyewear, er Oxydo x Sigrid Calon det rette valg. Kollektionen vil fra dags dato være mulig at erhverve sig!
Undertegnede bar ved lejligheden:

Cable Knit: Gant Rugger  
Shirt: Gant Rugger  
Chinos: Daniel Cremieux  
Shoes: Vans Slip On
Big homie, Mads, troppede op i følgende: 
Suit: ASOS Seersucker Shorts Suit
Shirt: Matinique 
Tie: AN IVY Copenhagen
Shoes: Stan Smith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt fra Gaden