British Class

Patchwork, Suits and Wooster Faces

Hermed serveres Mr. Wooster til dig IGEN i beklædning fra Nick Wooster + Lardini. Og det bliver på en måde som før er set fra brands som Junya Watanabe og Comme Des Garcons. Men jeg ved at Nick Wooster er manden, der manifesterer stilen på et alment spiseligt menukort.
Dagens tema er naturligvis patchwork, altså anvendelse af flere stoftyper i samme item. Hovedparten af caspsule kollektionen fra det italienske sprezzetura brand og Wooster består af patchwork, hvilket udtrykker klassiske menswear pieces på en avantgarde facon. De japanske brands nævnt ovenfor har i mange omgange gjort tilsvarende, hvor hele grundstenen i Junya Wantanabe er denne designtilgang, men Woosters street status som WoostGod vil uden tvivl gøre det nemmere at spise for den typiske konsument.
Patchwork må siges at være et fremragende og nytænkende element i klassisk menswear og med anvendelsen af slip ons hertil, kan ethvert suit fremstå yderst stilrent, cool og casual.
Det skal som afslutning til ovenstående hertil siges, at man er en vaskeægte (Woost)GOD, når flere elementer i en kollektion er påsyet omridset af streetstyle mesterens ansigt.
Jeg gentager mig selv, men shiiiit jeg glæder mig til lanceringen af kollektionen til foråret 2015.

English version
Dinner is served. And it is dressed in Nick Wooster + Lardini. With reference to brands as Junya Watanabe, Nick Wooster will be the man to manifest patchwork in all kinds of fashion! Most parts of the capsule collection from Nick Wooster + Lardini consist of classic menswear pieces with patchwork, which is an avantgarde way to create suits. Junya Watanabe has done it for at decade, but with Woosters status as a WoostGOD, more regular customers will understand it. 
The collection is innovative for classic menswear and with the use of slip ons and cotton patchwork suits you will always be classic, stylish and extremely cool. 
I cannot wait for this collection to launch in spring 2015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

British Class