Event of the day // Gant Rugger Women x Cover

Thom Browne // Fall/Winter 2014

Husker du Thom Brownes show i Paris i vinters? Tonerne var grå og mærkværdigt dyreinspireret hovedbeklædning tilførte kant til det samlede udtryk. Nu er den tilhørende Fall/Winter 14 lookbook klar. Vanen tro er set-up’et omkring de avantgarde beklædningsgenstande meget minimalistiske, hvilket trækker beskuernes fokus direkte mod det essentielle, beklædningen! Kollektionen bevæger sig konstant på grænsen mellem traditionel og eksperimenterende, hvilket er yderst karakteristisk for Thom Brownes æstetiske tilgang til udformning af menswear. Proportionerne er naturligvis abstrakte, hvilket især understreges af de puffede ærmer og store skulderpuder. Som alternativ til de klassiske grå og navyblå elementer, besidder kollektionen også mange spændende prints. Størstdelen af kollektionen består af suits, oxford skjorter, frakker og brogues. Dog er der også blevet plads til parka coats, og skulle jeg nogensinde rocke et tracksuit, bliver det Thom Brownes. Selvfølgelig med skjorte og slips.
Kollektionen rammer Thom Browne forhandlerne nu, hvor de danske fans naturligvis bør tage et smut forbi Storm.

English version
Thom Browne is ready with his lookbook for the fall/winter 14 collection, which was showed in Paris back in January. The collection is a mix of traditional and experimental pieces, which is normal for the Thom Browne aesthetic. As an alternative to the classic grey and navy colors, lots of printed items are added. The main part of the collection pieces are suits, oxford shirts, brogues and coats, but should I ever wear a tracksuit, its gonna be this one. Off course with tie and shirt. The collection is in stores now. 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event of the day // Gant Rugger Women x Cover