Stockholm Fashion Week // Oscar Jacobson SS15

Dagens Anbefaling // H&M Chinos

Khaki chinos er et must-have. De er den perfekte kombinationsmulighed til en navy blazer med guldknapper, hvilket gør dem ligeså essentielle som de er klassiske. H&M har netop lanceret et par, der i både prismæssig (249,-) og designmæssig forstand, kan leve op til de flestes behov. Modellen er ankellang, i en komfortabel bomuldskvalitet, smaller ind i fodvidden og knappelukningen på buksen gør, at bæltet er overflødigt.
Yderligere er de påsyede sømme omkring knæerne med til at skabe noget dynamik på de fine chinos.

English version 
Khaki chinos is a must-have. They are perfect in combination with the navy blazer with gold buttons, which makes them just as classic as they are essential. H&M has just released a pair, which is great in style as well as price. They are cropped, in cotton and designed in a way, which makes the belt unnecessary 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockholm Fashion Week // Oscar Jacobson SS15