Brooklyn Tailors og M.Nii // Bedste nye menswear designere i USA designer for GAP

AN IVY // 4 gode accessories i seneste issue af Euroman

Euroman udgav i sidste uge deres magasin no. 249, hvilket samtidig var årets modespeciel. Heri var vi så heldige at have AN IVY repræsenteret hele 4 steder. Euroman tager for alvor den klassiske menswear tendens seriøst igennem deres styling, og tendensen har da efterhånden også spredt sig til gadebilledet. Modeserien viser for fornem vis, hvordan vores slips og slipsenåle kan styles til et afslappet moderne look med sneakers og croppede bukser, men også mere business wise. Ikke mindst slipsenålens funktion og detaljegrad kommer for alvor til sin ret, og hører altså hjemme hos enhver slipsebærer.
Som jeg ser det, går kurven kun én vej for klassisk menswear og brug af slips, og det er opad. Især det unge segment har efterhånden taget tendensen til sig, og vores strikkede slips fra AN IVY er en perfekt accessorie, der kan implementeres i mange stilarter, fordi udtrykket kan både gøres formelt og uformelt.
Køb dine AN IVY slips her, og se hvordan Euroman har stylet dem nedenfor.

English version 
Last week Euroman released their latest issue, no. 249. This issue is a fashion special, and is always inspiring reading. The fashion team on the magazine, really takes the menswear trend seriously through their styling. I was so lucky to have my brand, AN IVY, represented four times, and hereby it was shown how to mix the ties and tie bars with both sneakers and more business wise elements. 
Have your AN IVY tie right here, and check out the styling below. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brooklyn Tailors og M.Nii // Bedste nye menswear designere i USA designer for GAP