Dagens Anbefaling // Weekenden byder på lagersalg hos Gant

Maison Kitsuné // Mode og musik fører til endnu en boutiquesåbning

Det er ingen hemmelighed at Maison Kitsuné figurerer iblandt undertegnedes absolut mest foretrukne brands. Og brandet har succes. Masser af succes. Kombinationen af musik og mode komplimenterer hinanden godt, hvilket betyder at butikkens flagshipstore og Café Kitsuné har vækstet enormt i det franske. Derfor har Maison Kitsune valgt at åbne endnu en boutique i modemetropolen, Paris, designet af den franske arkitekturvirksomhed Numéro111, Resultatet er blevet smukt og æstetisk. Bløde grå og babylyserøde farver, gør butikken hyggelig og indbydende, men samtidig yderst stilfuld, hvilket understreges af de anvendte træmaterialer, der bryder med de gennemgående farver og fuldender butikkens look. Skal du et smut til Paris i den nærmeste fremtid, virker boutiquen absolut til at være et besøg værd, både for oplevelsen af butiksmiljøet, men bestemt også for at gå på jagt efter det perfekte item.
Find den nyeste Maison Kitsuné boutique på 38 Rue Madame, Paris

English version 
Maison Kitsuné has enormous success in Paris. Actually they have so much success with the mix of fashion and music, that they just has opened another store. The boutique is designed by the french firm Numéro111, and the aesthetic in the store est trés belle. Baby pink and grey colors mixed with wooden elements makes the store stylish, clean and cool. Make yourself a favor and visit the boutique next time you visit Paris at 38 Rue Madame. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Weekenden byder på lagersalg hos Gant