Efterårsferie i Paris // Pharrell får egen pop-up shop i colette.

Han Kjøbenhavn // AW14 lookbook

Det virker mere eller mindre som om at hele verden efterhånden har taget danske Han Kjøbenhavn til sig. Og det forstår man godt. For som det er sagt mange gange før, kan Jannik Davidsen og Tim Hancock (Han Kjøbenhavns designere) skabe wearable items med bemærkelsesværdig meget kant. Nu er der kommet lookbook til AW14 kollektionen, der i vinters blev fremvist på Nationalmuseet, hvor gasmaskepåklædte modeller og overpumpede bodybuildere stjal billedet. Lookbooken er præcis som vi kender den fra Han, hvor den karismatiske og altid anvendte model giver ekstra meget liv til de seje klæder. Vanen tro er overtøj nøgleordet for en kollektion, der også byder på gode skjorter m.m. Med inspiration fra geometriens verden gør bomberjakkerne og frakkerne det særdeles godt, og udmærker sig ved både trekantede og firkantede print. Farvepaletten er yderst neutral, hvor specielt de navy farver danner grundstenene . De respektive items er allerede tilgængelige på Han Kjøbenhavns hjemmeside, og du kan med rette cheke ind, hvis du mangler en overgangs-eller vinterjakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie i Paris // Pharrell får egen pop-up shop i colette.