Dagens Anbefaling // Denim og lammeskind fra A.P.C.

Junya Watanabe x Trickers // Interessant AW14 kollaboration

Selvom japanske Junya Watanabe mest af alt er kendt for iøjnefaldende beklædningsdesigns, hvor patchwork pryder de respektive items, vil de også være med på fodtøjsfronten. Og hvordan opnår man bedst mulig succes og kvalitet? Man allierer sig naturligvis med en stor spiller på markedet og kollaborerer om kreationen af en kollektion af interessant fodtøj. Samarbejdet er mundet ud i en række brogues i lav såvel som høj model, hvor både lyse og mørke varianter er at finde. Og håndværket fra Trickers lange historie og UK baserede produktion er nem at spore i produkternes finesser, konstruktioner og detaljer. Ikke nok med det fine ydre på kollektionen, så er den bestemt også efterårs-/vintervenlig med den regnvejrssikre sål, der ikke lader sig provokere af gadens uforudsigelige tilstande. 
Kollektionen er tilgængelig nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Denim og lammeskind fra A.P.C.