Tommy Hilfiger // Pressedag SS15

Maison Kitsuné // En hyldest til Paris og dens gader

Det er ingen hemmelighed at Maison Kitsuné henter meget inspiration i deres franske rødder. Og netop rødderne danner udgangspunkt for seneste skud på stammen af kollektioner fra det kreative franske kollektiv. I forbindelse med åbningen af deres nye inspirerende og æstetiske butik i Paris på adressen 38 Rue Madame (læse mere om butikken herhar man integreret gadenavnet i tre items, der hver især kommer i to colorways. Madame er gennemgående printet term på capsule kollektionens tote bag, t-shirt og crewneck, der kommer i neutrale farvekombinationer med undtagelse fra én hidsig rød crewneck. Kollektionen er meget simpel, hvilket naturligvis også gør den wearable. Wearable på den fede måde. Rock t-shirten under en blazer, hop i skjorte og slips og træk i crewneck’en og sidst, men ikke mindst medbring din laptop på farten i kollektionens tote bag. Capsule kollektionen shoppes via brandets webshop i den nærmeste fremtid. 

Se de resterende pieces efter jumpet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tommy Hilfiger // Pressedag SS15