Dagens Anbefaling // Mike Frederiqo

AN IVY // Snigpremiere på ny lookbook

I denne uge udkommer tredje kollektion fra AN IVY. Kollektionen vil igen være opbygget omkring min store passion for strikkede tynde slips, der er elegante af udtryk, men samtidig wearable og med stærke referencer til preppy-looket.
Idag blev den tilhørende lookbook skudt, hvori vores nyeste kollektion bliver fremstillet på bedst tænkelige måde. Jeg glæder mig meget til at præsentere den for jer, men indtil release kan I se nærmere på en lille snigpræmiere eller om man vil, behind the scenes. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Mike Frederiqo