Beauty & Youth United Arrows x Harris Tweed // Japansk Britisk alliance

Peter Jensen for Maison Kitsuné // Gossip, glamour og de glade 70’ere

Franske Maison Kitsuné er for tiden ved at gøre shoppen lukrativ før julehandlen for alvor skydes igang. Og der er spændende ting i støbeskeen. Danske, Peter Jensen, der med succes driver sit eget brand fra modemekkaet London, har fået frie hænder til at udarbejde en kollektion for mærket,  hvilket har resulteret i et både frækt, dristigt og yderst chic udtryk.

maison_kitsun__2_679626589

Kollektionens inspiration er hentet i 70’ernes glamour, hvor legesyge detaljer er typiske karakteristika. Samtidig hylder kollektionen en tid på året, hvor man kan forkæle sig selv eller andre, og ikke mindst har behov for at tilføje sofistikerede elementer til sin garderobe.

Indtil videre kan vi kun byde på et smugkig på kollektionens polaroid lookbook, der er skudt i LA, og det ser interessant ud. Glitter og glamour er der meget af – både på herre-og damefronten – ligesom detaljer i form af de typiske Kitsuné logoer, Peter Jensens genkendelige kanin og et dansk flag er samlet på samme strik.

Kollektionen har release d. 24 november.

maison_kitsun__4_857378721

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty & Youth United Arrows x Harris Tweed // Japansk Britisk alliance