Zara // Elegant og budgetvenligt A/W14

Armoire d’homme // Pop Up-Shop

Danske Armoire d’homme med Kjetil Aas som styrmand, er klar til at forkæle dig i forbindelse med julen. Studiet, hvor designerens daglige kreative gøremål udformer sig, vil i dagene fra den 27.11.2014 -06.12.2014 være omdannet til en pop-up shop. Her har du mulighed for at shoppe den aktuelle AW14 kollektion, såvel som samples og andre godter fra tidligere kollektioner. Kjetil Aas ønsker at give slutbrugeren en indsigt i designteamets daglige omgivelser, hvor de tidløse slow fashion kollektioner skabes.

Skærmbillede 2014-11-17 kl. 20.00.50

Og du gør klogt i at kigge forbi studiet. Ikke nok med at du kan få fingre i design fra en af dansk modes absolut mest fremadstormende brands, der tidligere på efteråret var nomineret til DANSK Design Talent – Magasin Prisen, så kan du samtidig blive forkælet med en lille pre-julegave fra Armoire d’homme, hvis du er iblandt de 20 første besøgende. Ikke tosset, vel? Flere produkter vil ydereligere være nedsat med hele 80 procent.

unnamed (1) unnamed

Stop forbi Ahlefeldtsgade 18a, kld, København, og gør dig selv eller dine nærmeste lidt ekstra forkælet i juletiden. Alle nødvendige oplysninger om åbningstider kan findes på billedet ovenfor. Happy shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara // Elegant og budgetvenligt A/W14