Dagens Anbefaling // Uldfrakke fra Daniele Alessandrini for Premium Jack & Jones

Thom Browne // Eksklusiv kollektion til Mr. Porter

Det her er fortællingen om det perfekte match.  The Godfather of modern menswear, Thom Browne, har designet en eksklusiv capsule kollektion til tidens mest fashionable virtuelle varehus, Mr. Porter. På papiret synes det at være den ultimative konstellation, og udbyttet har vist sig at være mindst ligeså succesfuldt som forudindtagelserne.  Kollektionen byder på kun 9 pieces, men opskriften er til en Michelin-stjerne; En frakke, et suit, en oxford skjorte, en cardigan, et slips, et par støvler, en hue eller mere afslappet, en crewneck. Naturligvis påført Thom Brownes typiske signatur – rød, hvid og blå. Samtidig er der tale om typiske grålige nuancer i et univers af colorblock, hvor de lyse og mørke toner konstrastfyldt møder hinanden. I anledning af vinteren er kollektionens primære udvalg også lavet i uld, eller mere specifikt, herringbone tweed.

thom-browne-mr-porter-2014-04-960x640thom-browne-mr-porter-2014-01-960x640thom-browne-mr-porter-2014-02-960x640thom-browne-mr-porter-2014-03-960x640

Meget sigende for Thom Brownes kollektioner – også denne capsule for Mr. Porter – er at der sjældent er mærkværdige overraskelser, men blot klassiske referencer, der med sin stumpede silhuet og skjulte tricolore-detaljer, giver noget nær det ultimative beklædning. Derfor er Thom Browne for Mr. Porter et pletskud med en gennemført rød tråd, der involverer alle kollektionens nøje udvalgte pieces.

thom-browne-mr-porter-2014-05-960x640thom-browne-mr-porter-2014-07-960x640thom-browne-mr-porter-2014-08-960x640thom-browne-mr-porter-2014-09-960x640

Kollektionen er online nu, og stod det til mig, så jeg gerne at alle items havnede i min garderobe.

thom-browne-mr-porter-2014-06-960x640

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Uldfrakke fra Daniele Alessandrini for Premium Jack & Jones