Merry Christmas!

The Woost God!

Han er verdens bedst klædte mand. Det kan der ikke længere herske nogen tvivl om. Streetstyle-fænonemet og modeikonet Nick Wooster har været forgangsmand for at bringe klassisk menswear tilbage samt sætte den ind i en ny og relevant kontekst. Siden han første gang blev snappet af The Sartorialist, Tommy Ton og mange andres linser, har mange fulgt trop og gjort som The Woost god, men husk, hvem der startede hele bølgen!

I oktober skød Chiun-Kain Shih en interessant serie til GQ Taiwan. Serien understreger tydeligt, hvordan Nick Wooster ser på moden, der konstant er i forandring. Men i stedet for at følge den evindelige forandring har Mr. Wooster som vigtigste huskeregel at det handler om udvikling og ikke revolution. Det gælder om at tilføje elementer fra fortiden og give dem et moderne udtryk. Alle mænd bør have blå og hvide skjorter, navy og grå jakker, ligeså med slips samt sorte og brune wingtips. Se den inspirerende serie nedenfor, der også byder på et interview med manden, der stadig ikke forstår at han er så dominerende et ikon.

Nick-Wooster-GQ-Taiwan-Photo-Shoot-001 Nick-Wooster-GQ-Taiwan-Photo-Shoot-002 Nick-Wooster-GQ-Taiwan-Photo-Shoot-003 Nick-Wooster-GQ-Taiwan-Photo-Shoot-004 (1)  Nick-Wooster-GQ-Taiwan-Photo-Shoot-005

Og nu hvor vi er igang med Nick Wooster, kan vi ligeså godt fortsætte paletten af inspirerende interviews. GQ sendte tidligere på året “the alpha male of American street style” en tur down-under. Wooster har en autentisk interesse i Merino uld og det fik ham til at indgå et strategisk samarbejde med The Woolmark Company. Have a look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas!