Modeugerne er igang: 3 tendenser vi så i London og Milano

Flere nyheder om Stan Smith: Nyt drop med et aftryk fra Pharrell

Næsten ugentligt kan der berettes om nye Stan Smiths, der rammer handlen. Så det gør jeg igen i denne uge. Du husker sikkert de tre prikkede versioner, der droppede op til julehandlen. De var designet af Mr. Happy himself, Pharrell Williams. Nu er han på banen igen. Lettere forsinket rammer 2. drop med prikker fra hitmageren. Denne gang er formatet på the dots større og syet på de tre sneakers. Skoene kommer til at gå ud til 1200,- og kan shoppes på Adidas’ egen webshop. 

Mon ikke 2015 igen bliver Adidas’ år? Stan Smith holder fortsat sin aktualitet med et utal af seje bud på modellen, og nu melder klassikeren Superstar sig også på banen igen! pharrell-adidas-stan-smith-big-polka-dots-681x454

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeugerne er igang: 3 tendenser vi så i London og Milano