5 seje sko, der stadig er på udsalg

Foråret hos Supreme er japansk og amerikansk

Det amerikanske mærke Supreme byder på et japansk og amerikansk forår og sommer. SS15 kollektionen byder på lidt til enhver smag. Kimonoer med japansk print, varisity jakker i bedste amerikanske baseballstil og minsandten om ikke også du kan få en pelsfrakke i patchwork stil. Der er fart på i kollektionen, men nedtones det resterende del af looket, holder det 100.

Se mine favoritter nedenfor og tjek hele kollektionen her. 

supreme-spring-summer-2015-apparel-collection-16supreme-spring-summer-2015-apparel-collection-02 supreme-spring-summer-2015-apparel-collection-03 supreme-spring-summer-2015-apparel-collection-04 supreme-spring-summer-2015-apparel-collection-05supreme-spring-summer-2015-apparel-collection-19

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 seje sko, der stadig er på udsalg