DAGENS ANBEFALING: Læder og nitter fra Diesel

A$AP Rocky om stil, modeller og Harry Potter

A$AP Rocky er et stilikon af dimensioner. Han er en fashion killa, og han ved det udemærket. Complex har været på besøg og taget en snak med rapperen, der har det for fedt over sig selv. Der snakkes om Stan Smith, Raf Simons, Rick Owens og så selvfølgelig alle de modeller han har været sammen med.

Læs med her:

cx4k5mgdttunwtcraxva

Hvad gør Stan Smith til en stilfuld sneaker i dine øjne? 

Dens udtryk er bare klassisk. Det er det afsluttende touch ved den, hvis du eksempelvis sammenligner den med adidas Superstar. Når det kommer til Stan Smith, er den bare mere cool, clean og klassisk.

Hvordan har din sans for stil udviklet sig siden du udgav dit første mixtape? 

Ting som jeg aldrig havde råd til før, ser folk mig i oftere nu, fordi jeg har de finansielle muligheder for at købe dem. Min stil er modnet meget. Der er mange ting som jeg plejede at at have på som jeg ikke bruger længere, og samtidig er der mange elementer som jeg brugte førhen som jeg også er forelsket i nu, elementer som man kan bringe ind igen.

e9jcdrdbompjmqok9cup

Raf Simons og Rick Owens er ikke fremmede for dig. Hvad siger deres samarbejder med adidas om krydsfeltet mellem mode, sneakers og gadekultur? 

Det er mega dope! Det får adidas til at se stærke ud. Der er ikke så mange respekterede high-end designere som andre sportswear brands kunne samarbejde med. Det er helt fantastisk, det her. Alle mine favorit designere laver sneakers med adidas. Hvem havde nogensinde troet at Rick Owen ville lave en sneaker for adidas. Ja, og hvem havde troet at Raf ville? Det er crazy!

u7bous9fjvfyhhqc3kdt

Hvis det afslappede sneakerhead prøver at udvikle en mere high fashion stil, er det muligt at implementere en Rick Owens sneaker der? 

Du skal ikke ha’ dem, hvis det ikke er dig. Forstår du? Og hvis det er din ting, vil det være helt naturligt. Har du nogensinde set Harry Potter?

Ja, selvfølgelig. 

Din tryllestav skal vælge dig, og ikke dig der skal vælge tryllestaven. Sådan er det også med herremode. Du skal lade det tage kontrol over dig. Nogle gange skal du træde ud af din komfort zone, men det er hvad det er.

Du har sagt at der er nogle ulemper ved at være trendsetter. Du vil se mange, der rocker items, der ser godt ud på dig, men som de ikke kan bære på samme måde. Hvordan ved du om en trend fungerer for dig? 

Det er en individuel ting. Alle har deres individualitet, så det gælder om at det fungerer for dig. Jeg tænker ikke længere på mig selv i forbindelse med hvad alle andre gør, og hvordan de gør det. Jeg er efterhånden ligeglad.

g2l5d1ptrdmsspmkxjbw

Hvordan tænker du New York City stilen befinder sig lige nu? 

Den er forskelligartet. Jeg har været verden rundt og set påvirkningen fra København, Frankrig, London, alle inspireret af ting New York gør, og vice versa. Jeg er vild med måden moden udvikler sig. Det er lidt ligesom ved musikken. Det er ligemeget hvilken region du er fra, for du kan tilpasse dig til enhver region i moden og musikken.

Er der stadig ting som et “regionalt look”? 

Du kan ikke se, hvor folk er fra længere. Uanset om det er måden de rapper og udtrykker deres lyd, eller måden de ser ud og klæder sig. Alting er efterhånden smeltet sammen. Jeg elsker det.

pcaebuzma5fbgfycxr7q

Når folket tænker på hvem i New York, der virkelig dræber den i stilmæssig forstand, tænker de tydeligvis på dig. Er der andre der udtrykker sig selv igennem deres klæder som dig? 

Nej! Slet ikke.

Hvad skal børnene gøre, hvis man stræber efter at blive så jiggy som du er? 

De kommer til at blive meget coolere end mig, for de er yngre og mere avancerede. Når alt kommer til alt er den en velsignelse, men jeg kommer ikke til at være den jeg er for New York for evigt. Det kommer en anden fyr, der kommer til at gøre bedre end jeg gør, og jeg håber bare at jeg og the kid, der kommer til at overtage min position vil komme godt ud af det med hinanden, så jeg kan være glad på hans vegne.

Hvad har fået dig at hænge med modellerne – været cool eller set cool ud? 

Jeg har ikke givet en fuck for at de var modeller, og det har givet mig fisse. Jeg har været sammen med så mange modeller fordi jeg ikke har givet en fuck for at de var modeller. Fuck’ em, fuck ’em, fuck ’em, du ved. Sådan er det bare.

v9u7pxkoy2vmlrifefeeAlle billeder af Justin Hogan for Complex

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS ANBEFALING: Læder og nitter fra Diesel