A$AP Rocky om stil, modeller og Harry Potter

Politik og sneakers hos Eytys

Svenske Eytys, der mest er kendt for deres sneakers med overdimensionerede gummisåler, er klar med en forårskollektion, der ud over at være cool også sender stærke politiske budskaber. Kollektionen sætter fokus på en række af de alvorlige konflikter, der forsat hærger dele af Europa. I samarbejde med den ukrainske grafittimaler Sasha Kurmaz, har man derfor udstyret et udsnit af skoene med politiske slogans, hvor man i høj grad opfordrer til demokrati og bedre menneskerettigheder. Specielt det politiske klima i Kiev har været pejlemærke for de forskellige statements, der præger både Odyssey og Mother modellen. Skoene formår i høj grad at markere sig samtidig med at de er mere komfortable end nogensinde før.
Er man ikke til Eytys i poltisk form, kan man stadig også erhverve klassiskerne.  Køb skoene her

eytys-mother-canvas-kyiv-black-1_2eytys-3eytys-ss15-sasha-kurmaz-10_2eytys-ss15-sasha-kurmaz-11_3eytys-ss15-sasha-kurmaz-12eytys-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A$AP Rocky om stil, modeller og Harry Potter