COS er blevet eksperimenterende

SELECTED åbner ny butik: Det betyder gode tilbud og goodiebags til dig!

SELECTED åbner ny flagship-store og du er inviteret. Frederiksberg Centeret indvier deres nybyggede etage i morgen, og du bør lægge et smut forbi. SELECTED står klar med en 198 m2 stor butik til både mænd og kvinder, hvor der er lagt et helt særligt fokus på de nordiske rødder. Mæssing og egetræ sætter tonen i butikken sammen med de klassiske danske designværdier, hvor ønsket er at give kunden en helstøbt shoppeoplevelse. Martin Jack Busk, der er Expression Manager udtaler følgende om butikken: “Vi mener, at naturlige materialer – og et veldefineret koncept – giver en bedre og mere ægte oplevelse for kunden”.

Når SELECTED lukker dørene op til deres grand opening i morgen ligesom resten af etagens butikker, og det vil være muligt at få hele 25 % på hele butikken. Tilbuddet gælder til og med d. 29/3. Samtidig vil der alle dage være champagne og andet godt til ganen, samt de første 100 mænd og kvinder i shoppen vil blive forkælet med en goodiebag.
Nedenfor har jeg udvalgt tre items som du kan shoppe i løbet af de næste par dage. Det byder både på en elegant frakke (1299,-), hvide sneakers (599,-) og en biker jakke i ruskind (1999,-), der naturligvis også kan shoppes på SELECTEDS webshop
unnamed16042009_Black_001_ProductLarge16042297_White_004_ProductLarge16044472_Black_001_ProductLarge16044472_Black_002_Main

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS er blevet eksperimenterende